Vilka är Lavendla?

Lavendla är en kombinerad begravnings- och juristbyrå, vilket också avspeglas i vårt nya namn Lavendla Begravning & Juridik. Vi ser det som vårt kall att göra en av de svåraste stunderna i livet – en stund i sorg – lite lättare. Detta gör vi genom att hjälpa dig planera och genomföra begravningen så att den blir ett fint och personligt avsked till den saknade.

På Lavendla kan du få hjälp att ordna begravningen på tre sätt. Antingen i ett möte, per telefon eller genom att använda vårt planeringsverktyg direkt här på Lavendla.se. Vi är väldigt stolta över vår webbplats eftersom du här snabbt och smidigt kan botanisera bland kistor, urnor, begravningsblommor. Bland praktiskt taget allt som behövs inför en begravning.

Tack vare att vi redovisar priserna för begravningsprodukterna och -tjänsterna får du kostnaden svart på vitt. Det är av största respekt för och omsorg om dig som kund som vi har valt transparens. Använd planeringsverktyget för att steg för steg planera begravningen – eller hör av dig till oss för att få hjälp.

Våra väldigt kunniga jurister – experter på familjerätt – finns också här för dig. De hjälper så gärna till med att göra bouppteckning, skriva testamente, framtidsfullmakt, samboavtal, äktenskapsförord etc. Hos oss på Lavendla har vi ett helhetsgrepp på livets avgörande stunder och vi talar av egen erfarenhet när vi säger att det är viktigt att ha pappren på plats.

Varmt välkommen att kontakta oss!