Anna Redvik

Anna Redvik

Mer om mig

Vid en begravning hedras den person som inte längre finns kvar. Sång och musik kan ge tröst i sorgen och göra er stund mer personlig.

Anna Redvik är utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg (1998-2002) och har 25 års erfarenhet av att uppträda som sångsolist på konserter, vid högtider och privata tillställningar. Anna är ofta anlitad vid begravningar, bröllop samt dop och sjunger allt från pop till klassiskt, visa, jazz och musikal. Sång har alltid varit en stor del av Annas liv. Som barn gick hon i Norrköpings musikklasser och efter gymnasiet fortsatte hon med sångstudier vid Dalarö folkhögskola innan hon flyttade till Göteborg för högre musikstudier. Anna driver Stage Voice i Göteborg sedan 2007, västsveriges största sångskola, där hon arbetar som sångpedagog och sångerska.

Vid en begravning är det vanligt med 1-3 sånger, en eller flera psalmer samt ingångs- och utgångsmusik. Anna hjälper er gärna med idéer till sånger, men framför allt är hon lyhörd för era önskemål om musiken, sångerna, texterna, planeringen och framförandet. Det är viktigt att er stund blir så som ni önskar.

Vanligtvis ackompanjeras Anna av kantorn/organisten vid en begravning eller så spelar hon själv piano till sin sång.
Ibland är det fint med bara röst, att sjunga a capella, helt utan komp.
Anna sjunger tillsammans med olika musiker och kan ordna t ex gitarrkomp, stråkkvartett eller dylikt om ni önskar det. Anna spelar själv även tvärflöjt, vilket kan vara vackert i psalmerna.

Om ni önskar stämsång med flera sångare eller uppträdande av sånggrupp eller kör så kan det också ordnas.