Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: akejohan

Borgstena kyrka

4.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 150 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Borgstena kyrka

4.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Barbro Thörn 2012-12-27
Kyrka från sent 1100-tal eller tidigt 1200-tal. En tidigare altartavla och predikstol är bevarat från 1600-talet medan altaruppsats, läktarbröstets målningar, bänkinredning och takmålningarna härrör från 1700-talet. De senare utförda av Detleff Ross och apostlamålningarna på läktarbröstet är utförda av Johan Blombergh. Enl. boken ´Våra kyrkor´ är dopfunten en avgjutning av originalet som finns på Statens historiska museum. En praktfull och intressant kyrka!
Läs mer Läs mindre
akejohan 2012-11-29
Borgstena kyrka uppfördes på 1100-talet. År 1753 byggdes kyrkan om med tresidigt kor. Kyrkan har målningar av Detleff Ross. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

Marina Schade
Läs mer om Marina