Harlösa kyrka Foto: Barbro Thörn
Harlösa kyrka Foto: Barbro Thörn
Harlösa kyrka Foto: Barbro Thörn
Harlösa kyrka Foto: Barbro Thörn
Harlösa kyrka Foto: Barbro Thörn
 1. Harlösa kyrka
 2. Harlösa kyrka
 3. Harlösa kyrka
 4. Harlösa kyrka
 5. Harlösa kyrka

Harlösa kyrka

4.0 i snittbetyg (2st)

Harlösa kyrka i Eslöv

Harlösa kyrka tillhör Löberöds församling och ligger i Eslöv

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

 • Handikappanpassad byggnad
 • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Harlösa kyrka

4.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Benny Hansen 2013-07-08
Prädikstolen i Harlösa kyrka är ett verk av den berömde träsnidaren Kremberg. Den blev uppsatt 1641 och målad och forgylld 1658
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2011-12-17
Ursprung i 1100-talet med flera renoveringar och tillbyggnader under 1700-och 1800-talen. Dopfunten är från kyrkans första tid, predikstol och gavlarna på de s.k. herrskapsbänkarna är från 1600-talet. Kyrkan har åter renoverats under 2000-talet och delvis moderniserats. Trappan till predikstolen är väl inte något vidare, men jag vet inte vilka alternativ som fanns. En fantastisk utsikt från platsen utanför kyrkan över Kävlingeåns dalgång och Rommeleåsen är väl värd en omväg även om kyrkan är låst!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

 • Välj dekoration bland över 200+ modeller
 • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

 • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
 • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.