Foto: akejohan
Foto: Gunvor Axelsson
Foto: Stefan Leonardsson
Nedre Ulleruds kyrka Foto: akejohan
Nedre Ulleruds kyrka Foto: akejohan
  1. Nedre Ulleruds kyrka
  2. Nedre Ulleruds kyrka

Nedre Ulleruds kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Nedre Ulleruds kyrka i Forshaga

Nedre Ulleruds kyrka tillhör Forshaga-Munkfors församling och ligger i Forshaga

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 350 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Nedre Ulleruds kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2018-02-07
Mysig kyrka med många intressanta detaljer! Dock är den mycket mörk pga de mörkgröna bänkarna som äter allt ljus. Tyvärr har ett fel i informationen om kyrkan smugit sig in hos Raä och sedan följt med till wikipedia och församlingens hemsida. Målaren som dekorerat taket heter Yngve Lundström! Har meddelat detta till Raä och kyrkans hemsida. Wikipedia har jag ändrat själv.
Läs mer Läs mindre
Gunvor Axelsson
Gunvor Axelsson 2014-03-13
Det är min barndomskyrka, här fanns en gång ett munkkloster och en - eller fler - mycket äldre kyrka(or) som grävdes ut av Helge Kjellin på 1950-talet.
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2013-10-25
Nedre Ulleruds kyrka uppfördes 1759, men har haft två föregångare - en liten stenkyrka från 1200-talet och en träkyrka från 1600-talet. Kyrkan restaurerades grundligt 1885 och 1920. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.