Foto: Stig Andersson 2
Foto: Stig Andersson 2
Foto: Hanna Blixt
Foto: Hanna Blixt
Ekhagskyrkan Foto: Hanna Blixt
Ekhagskyrkan Foto: Hanna Blixt
  1. Ekhagskyrkan
  2. Ekhagskyrkan

Ekhagskyrkan

2.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Ekhagskyrkan i Jönköping

Ekhagskyrkan tillhör Jönköpings Kristina-Ljungarums församling och ligger i Jönköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 200 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Ekhagskyrkan

2.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Stig Andersson 2
Stig Andersson 2 2019-01-31
Ekhagskyrkan ligger starkt inklämd mellan hyresfastigheter, gator & vägar samt ett matvaruhus parkering, Byggnaden påminner mest om en församlingsgård och allaktivitethus, men klockstapeln och Svenska Kyrkans flagga utanför indikerar att det handlar om en kyrka. Allt är byggt i rött tegel och även kyrkrummet invändigt. Man får upplevelse och kall känsla när man är där. Bifogade bilder bekräftar verkligheten.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.