Foto: Hanna Blixt
Foto: Hanna Blixt
Foto: Stefan Leonardsson
Österängskyrkan Foto: f Kai Larsen
Österängskyrkan Foto: f Kai Larsen
  1. Österängskyrkan
  2. Österängskyrkan

Österängskyrkan

3.2 i snittbetyg (5st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Österängskyrkan i Jönköping

Österängskyrkan tillhör Jönköpings församling och ligger i Jönköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 150 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Österängskyrkan

3.2 i snittbetyg (5st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Stig Andersson 2
Stig Andersson 2 2016-03-27
De tidigare besökarna har inte fått tillfälle att komma in i kyrkan då den varit låst. Jag gjorde ett besök den 17/12-2014 och då var den öppen och förberedelser och planering för kvällens julkonsert var i full gång. Jag fick ett trevligt bemötande och kände mig välkommen med en kortare pratstund där jag berättade om hemsidan Kyrkokartan. Nu fick jag tillfälle att komplettera med interiörbilder som tidigare saknades. Invändigt fick man känslan att vara i både andlig miljö samt en samlingslokal för större sammankomster eller fest. Lokalens väggar var obetydligt dekorerade för ändamålet. 11foton
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2015-11-14
Svårt att veta när den här kyrkan är öppen om man inte bor på orten, även lite svårt att hitta den. När man väl kommer dit så finner man kyrkan låst, tyvärr...
Läs mer Läs mindre
user 68428
user 68428 2014-06-20
Musikskola, körer, gitarrer, trummor, samtal, dop, bröllop, gudstjänster, syföreningar, soppluncher, promenader och en hel massa annat finns hos oss i Österängskyrkan. Välkommen
Läs mer Läs mindre
Bruno Hagelsten
Bruno Hagelsten 2013-03-03
Besökte kyrkan under förberedande aktiviteter på 50-årsdagen. Kyrkans interiör har fin rymd och är utsmyckad med bl a en stor bildväv av Mary Moeschlin.
Läs mer Läs mindre
f Kai Larsen
f Kai Larsen 2011-01-03
1960-talskyrkan där jag är konfirmerad och höll min prima missa. Då ville den djärve prästen där ordna ungdomspub i församlingsalen i källaren, nu ville den som satt och arbetade i kyrkan inte ens öppna dörren.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.