Foto: Christian91
Foto: Christian91
Foto: Christian91
Foto: Christian91
Hasslösa kyrka Foto: Stefan Leonardsson
Hasslösa kyrka Foto: Stefan Leonardsson
  1. Hasslösa kyrka
  2. Hasslösa kyrka

Hasslösa kyrka

4.3 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Hasslösa kyrka i Lidköping

Hasslösa kyrka tillhör Sävare församling och ligger i Lidköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 200 sittplatser

Omdömen för Hasslösa kyrka

4.3 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Christian91
Christian91 2019-01-16
Den gamla kyrkogården är väldigt mysig och ligger en liten bit ifrån den nuvarande kyrkan. Denna kyrkogården gör att kyrkan för 4 stjärnor. Men hur kyrkan är på insidan det för framtiden visa. Jag var här idag och kyrkan var låst.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2017-10-27
Byggd 1893-94, invigd i oktober 1894. Här finns inventarier från flera århundraden - överstycket till ett litet romanskt fönster från 1100-talet, en hörnsten från 1200-talet, båda nu i vapenhuset. Även dopfunten är 1200-tal. 1700-talet representeras av altaruppsatsen på vars predella står skrivet årtalet 1730.Även predikstolen är från 1700-talet, liksom ett par av ljuskronorna, nummertavlor av trä.I det enkla men stramt eleganta kyrkorummet framträder ändå 1800-talets stil tydligt.Stort tack till vaktmästare Jonas, som så tjänstvilligt även visade grannkyrkan! Jättebra broschyr!
Läs mer Läs mindre
Michael Larsson
Michael Larsson 2012-01-21
En fin liten kyrka som ligger i ett av dom finaste samhällen som jag har satt min fot i dvs Hasslösa utanför Lidköping har inte sett insidan ännu då jag bara har vandrat förbi den men utsidan på den är vacker.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.