Östra Herrestads kyrka Foto: akejohan
Östra Herrestads kyrka Foto: Erik Rynell
  1. Östra Herrestads kyrka
  2. Östra Herrestads kyrka

Östra Herrestads kyrka

4.5 i snittbetyg (2st)

Östra Herrestads kyrka i Simrishamn

Östra Herrestads kyrka tillhör Hammenhögs församling och ligger i Simrishamn

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Östra Herrestads kyrka

4.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
EnMats
EnMats 2018-01-22
Utvändig renovering pågår. Tornedalen färdig. Om resterande delar blir lika snyggt renoverade som torndelen så blir det högklassigt
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2014-11-18
Östra Herrestads kyrka uppfördes i romansk stil med absidkor i slutet av 1100-talet. Den sevärda sydportalen är utförd av ´Carl Stenmester´. Valven slogs på 1400-talet. I slutet av 1880-talet byggdes kyrkan om. I kyrkan finns en dopfunt från 1200-talet. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.