Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Lisa Walén
Foto: Lisa Walén
Böne kyrka Foto: Lisa Walén
Böne kyrka Foto: Lisa Walén
  1. Böne kyrka
  2. Böne kyrka

Böne kyrka

2.8 i snittbetyg (5st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Böne kyrka i Ulricehamn

Böne kyrka tillhör Redvägs församling och ligger i Ulricehamn

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 200 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Böne kyrka

2.8 i snittbetyg (5st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2019-12-19
Här firas gudstjänst endast en gång om året och därför är underhållet eftersatt. Det blir en lite vemodig känsla att se sprickan i putsen i korväggen. Predikstolen som en gång var placerad över altaret men nu återfinns på norrväggen är egentligen det enda vackra föremålet härinne. Dopfunten tillverkades troligen på 1100-talet av Mäster Andreas och kommer från en tidigare kyrka förstås.
Läs mer Läs mindre
Christian91
Christian91 2018-12-08
En kyrka som jag var här idag. Ja kyrkan var låst.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2016-12-26
En typisk 1800-talskyrka, som nu tyvärr används mycket sparsamt. Engagemanget i den här socknen tycks helt ha avtagit, enligt vad kyrkogårdschefen Leif som visade mig fyra kyrkor i församlingen kunde berätta.
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2015-08-03
Böne nuvarande kyrka uppfördes 1826, men tornet byggdes tio år senare. Kyrkan har restaurerats flera gånger, bl a 1951 efter ritningar av Ärland Noréen. Den senaste restaureringen utfördes år 2000. I kyrkan finns en dopfunt från 1200-talet av Mäster Andreas.
Läs mer Läs mindre
Lisa Walén
Lisa Walén 2013-03-16
Har aldrig varit inne i denna kyrka så jag kan inte bedöma den.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.