Vänersnäs församlingshem Foto: Vänersnäs

Vänersnäs församlingshem

Vänersnäs församlingshem i Vänersborg

I vårt fina församlingshem som byggdes 2001 har vi verksamhet som passar både stora och små. Här har vi Öppet Kyrkis för föräldralediga med små barn, Fredax för de större barnen, och här ses även konfirmanderna.
För dem som vill lära sig mer om Bibeln, så har vi Bibelstudier och vill man sjunga i kör så är man välkommen till att vara med i Vänersnäskören.

Vänersnäs församlingshem tillhör Västra Tunhems pastorat och ligger i Vänersborg

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 80 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett

Visa stor karta

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.