0771 - 22 21 21 Öppet dygnet runt
Hem / Lavendlas stipendium för digitalisering 2021

Lavendlas stipendium för digitalisering 2021

10 000 kr till en digital djupdykare

Spelfältet för rådgivning av alla de slag har helt ställts på ända i samband med Covid. Men, redan innan dess har flytten från fysiska möten till digitala plattformar varit i full fart. Personlig konsultation angående ekonomi, fysisk och psykisk hälsa, juridik med mera sker i all större utsträckning på nätet.

Lavendla vill givetvis vara med och bidra i processen att skapa en trygg och inkluderande, möteskultur online. Därför är vi stolta över att utlysa ett stipendium på 10 000 kr åt en forskare eller student som verkar inom området.

Vi välkomnar ansökningar till detta stipendium från såväl studenter som skriver uppsats på högskole-/universitetsnivå, eller motsvarande, samt på forskningsnivå. Varken omfattningen av arbetet, inriktningen, nivån av studier eller liknande kommer att bedömas. Vårt fokus är att belöna den, eller de, personer som vi bedömer tillför de mest värdefulla insikterna inom området.

Stipendiat utsedd

2021 års stipendium tillfaller Sarah Persson, doktorand vid Umeå Universitet, för hennes arbete kring upplevda erfarenheter av behandling via videomöten ur både dietisters och patienters perspektiv vid internetbaserad dietistbehandling. Läs mer här.

Frågor

Har du frågor om stipendiet är du välkommen att kontakta:
 [email protected]

Vi gör det svåra lättare

Livet utsätter oss för många olika prövningar. Den tuffaste av dem alla är förstås att förlora någon vi älskar. I den stunden behöver vi ofta någon som tar oss i handen och leder oss framåt. Någon som hjälper oss att skapa struktur. Någon som alltid finns där för att besvara alla våra frågor.

På Lavendla arbetar vi för att vara just denna någon. Vårt mål är nämligen att vara byrån som gör det svåra lättare. Detta innebär bl.a. att vi erbjuder många olika sätt att planera och ordna begravning, eller att få hjälp med svåra juridiska frågor. Vi hjälper dig på det sätt som passar dig, i ett möte, per telefon eller i vårt planeringsverktyg direkt på hemsidan. Självklart har du alltid stöd av din personliga rådgivare.


Skrivet av Charlie