Hur bokar man en begravning hos Lavendla?

Genom Lavendlas begravningsbyrå kan du få hjälpa att boka en begravning på flera olika sätt. Du kan göra dina beställningar direkt här på Lavendla.se, via ett telefonmöte eller ett fysiskt möte. Du väljer själv vilket eller vilka av sätten som passar dig bäst. Vi finns här för dig med råd och stöttning hela vägen.

Boka begravning hos Lavendla – så går det till i 5 steg

  1. Börja med att kolla runt bland begravningsalternativen på Lavendla.se. På så sätt kan du bilda dig en uppfattning om vilka alternativ som finns och inspiration till hur du kan göra begravningen personlig, efter såväl den avlidnes som dina önskemål.
  2. Gör beställningen direkt på Lavendla.se, få rådgivning på telefon och/eller boka ett personligt möte.
  3. Prata igenom begravningen med en av våra begravningsrådgivare, om du vill. Vi hjälps åt med att göra beställningen och dubbelkollar alltid så att inga missförstånd uppstått.
  4. Låt oss dra i trådarna så att begravningen blir såsom du vill ha den – och glöm inte bort att ta hand om dig själv och varandra i sorgen.
  5. Var förvissad om att rådgivaren ringer det där lilla extra samtalet för att alla bitarna ska falla på plats inför begravningen.