Hem / Clas Karlebrink
Bild på Clas Karlebrink

Clas Karlebrink

Begravningsrådgivare & Boutredare

4.9 i genomsnitt. (7 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska och engelska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Värmdöbo med rötter i Nacka. Jobbar inom hela Storstockholm och ibland även i andra delar av landet.

Min professionella bakgrund omfattar en gedigen utbildning inom musik, där jag specialiserat mig på trumpet. Jag inledde min karriär som musiker och pedagog. Jag har därefter vidareutbildat mig inom IT. Under årens lopp har jag arbetat inom olika roller som tekniker, testare, utvecklare och lösningsarkitekt. För närvarande jobbar jag som produktchef i kombination med rollen som begravningsrådgivare och boutredare, vilket jag finner både stimulerande och meningsfullt.

Därför blev jag rådgivare

Det som alltid har varit en drivkraft för mig är att hjälpa andra människor. Det är därför jag identifierar mig starkt med Lavendlas motto - att göra det svåra lättare. Att assistera i planeringen av en begravning betraktar jag som ett av de mest ärofyllda uppdragen man kan ha.

Om de föreslagna tiderna inte passar er, är jag flexibel och öppen för att hitta en tid som passar er bättre. Jag kan komma till er inom stor Stockholm, om det känns lättare.

Mina bästa råd

  • Ställ många frågor. Ingen fråga är konstig eller felaktig, och det är naturligt att man kan glömma när man har mycket att hantera.
  • Utgå från den avlidnes önskemål men glöm samtidigt inte bort er själva, det är viktigt att reflektera över sina egna behov inför avskedet.
  • Det krävs vissa snabba beslut, medan andra kan avvakta. Jag assisterar dig med att identifiera prioriteringar och ser till att allt som behövs, görs i god tid.
  • Genom att hantera processen steg för steg skapar vi en begravning som blir ett minne att hämta kraft från, snarare än enbart en utmaning att övervinna.
  • Om du har ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig.
Certifikat och intyg

Certifikat och intyg

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravningsrådgivare

Oktober 2022

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Bouppteckning

Februari 2023

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.