Hem / Clas Karlebrink
Bild på Clas Karlebrink

Clas Karlebrink

Begravningsrådgivare & Boutredare

4.86 i genomsnitt. (7 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska och engelska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag bor på Värmdö och är verksam i hela Stockholmsområdet. Uppväxt i Nacka.

Jag är utbildad musiker, spelar trumpet, samt nätverkstekniker och började mitt arbetsliv som musiker och lärare. Har därefter hunnit med mycket annat. Jag har senare år jobbat som som tekniker, testare, utvecklare och lösningsarkitekt. Idag jobbar jag som produktchef i kombination med jobbet som begravningsrådgivare, vilket är en givande kombination för mig.

Därför blev jag rådgivare

Vad som alltid har legat mig varmt om hjärtat är att få hjälpa andra människor. Därför fastnade jag för Lavendlas ledord - vi gör det svåra lättare. Att få hjälpa till att anordna en begravning upplever att det är något av det finaste hedersuppdrag man kan ha.

Passar inte mina tider er, hör av dig så hittar vi tillsammans en tid som passar. Jag ses gärna på kvällstid eller helger och tar mig till er om så behövs.

Mina bästa råd

  • Utgå från vad den avlidne själv vill och hade tyckt om - men fundera också över vilka behov ni själva har vid ert avsked.
  • Fråga mycket. Ingen fråga är dum eller fel och det är lätt att glömma vad som sagts, när tankarna är på annat håll.
  • Vissa beslut måste fattas ganska fort, medan en del kan vänta. Jag hjälper dig att se vad som måste prioriteras och i vilken ordning det behöver ske.
  • Det är inte lätt att tänka klart och rationellt gällande allt som måste ordnas i samband med ett dödsfall. Börja planera i god tid. Förbered gärna inför vårt möte genom att titta på olika valmöjligheter på hemsidan i lugn och ro.
  • Med ett steg i taget skapar vi en begravning till ett minne att hämta kraft ur istället för något som man måste ta sig igenom.
  • Tveka inte att ta kontakt om du har några frågor.

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.