Hem / Lena Palmqvist
Bild på Lena Palmqvist

Lena Palmqvist

Begravningsrådgivare & Boutredare

4.79 i genomsnitt. (48 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag kommer från Stockholm och bor i Saltsjöbaden. Som en stor djurvän har jag både katt, hund och häst. Reser gör jag gärna, då jag har ett stort intresse även för andra kulturer.

I mitt yrkesliv har det handlat om att organisera och ordna saker, att fungera som en spindel i nätet. Projektledare, koordinator och även ett flertal år som entreprenör.
Jag har även levt och verkat utomlands i många år och det har givit mig en gedigen erfarenhet av att organisera och ansvara för ett flertal projekt.

Jag är en person med en positiv livsinställning och mitt motto är att ingenting egentligen är omöjligt.

 

Därför blev jag rådgivare

Som god man och förvaltare har jag mött många människor där behov av vägledning varit stort. Det är i mötet med människor som jag trivs, och känner att jag kan göra skillnad och ett bra jobb. Jag har ett intresse och erfarenhet av ekonomi och juridik så i min roll som boutredare kan jag vara ett stöd för er.

Mina personliga erfarenheter är en värdefull tillgång för mig som begravningsrådgivare. Det har gett mig en förståelse för hur viktigt det är med de små men betydelsefulla detaljerna för att en begravning ska bli ett vackert minne.

Jag känner mig mycket tacksam för att jag hittat rätt till ett så meningsfyllt yrke där jag kan få hjälpa andra.

Mina bästa råd

Min uppgift som er personliga rådgivare är hjälpa er med det praktiska och det administrativa som måste göras när någon dör. Vissa beslut måste fattas ganska fort, medan en del kan vänta. Jag hjälper dig att se vad som måste prioriteras och i vilken ordning det måste ske. 

Med ett steg i taget skapar vi en begravning till ett minne att hämta kraft ur istället för något som man måste ta sig igenom.

Jag hjälper er att ta ett personligt och vackert avsked av er närmaste på det sätt ni önskar oavsett om det är en borgerlig, kyrklig eller kanske en ceremoni med en annan trosuppfattning ni vill ha hjälp med att ordna.
Det är inte lätt att tänka klart och rationellt på allt som måste ordnas i samband med ett dödsfall. Min uppgift är visa vilka valmöjligheter som finns när det gäller begravningen och att ordna det som du vill ha hjälp med.

Fundera om den avlidne hade några speciella önskemål. En begravning kan vara på många olika sätt och det är tillsammans vi skapar en ceremoni att hämta kraft ur och som kan bli ett vackert minne att bära med sig i hjärtat för alltid.

Vi fick ett mycket vänligt, omtänksamt och kompetent bemötande

Certifikat och intyg

Certifikat och intyg

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravningsrådgivare

Oktober 2021

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Bouppteckning

Oktober 2021

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.