Foto: Barbro Thörn
Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn

Lerdals kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)

Beskrivning

Lerdals kyrka tillhör Rännelanda-Lerdals församling och ligger i Färgelanda

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 150 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Lerdals kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Carl-Johan Ivarsson 2011-11-15
Dagens kyrka är en av Dalslands mer enkla. En ovanlig detalj är att kyrkan är i sten medan tornet är av trä. Kyrkans största klenod, en gotisk madonnabild, stals i början av 1990-talet.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2011-02-05
Kyrka från 1760 med en altaruppsats, tillverkad 1854 av rännelandabon Anders Jonsson. Vid vårt besök var dörren från vapenhuset in till kyrkorummet låst, men genom glasrutorna kunde man se att det inte föranleder något nytt besök. Det vackraste fanns ändå vapenhuset i form av smidda gravkors från äldre tider.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

karin wold lavendla begravningsbyrå
Karin Wold
Läs mer om Karin
33420 Lavendla Jeanette Strömk1
Jeanette Ström
Läs mer om Jeanette