Foto: Carina Rimborg
Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Mattias Hallberg

Björkekärrs kyrka

4.7 i snittbetyg (3st)

Beskrivning

Björkekärrs kyrka tillhör Björkekärrs församling och ligger i Göteborg

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Björkekärrs kyrka

4.7 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Mattias Hallberg 2010-02-26
Ser inte så välkomnande ut utifrån men så fort man kommer in blir det bättre.
Läs mer Läs mindre
Sofia Björkekärr 2010-02-06
Det finns en varm atmosfär och gemenskap i denna kyrka. En välkomnande kyrka, som heller inte är rädd att stå för sitt budskap. Gå dit och bli förvånad :)
Läs mer Läs mindre
Carina Rimborg 2009-12-06
Björkekärrs kyrka, en småkyrka som invigdes 1958. Kyrkan är ritad av Johannes Olivegren och tillbygd 1972 och 2001. En liten tegelkyrka i hörnet av Stabbetorget. Församlingen var först ett distrikt i Härlanda församling. Blev egen församling 1992 och eget pastorat 2000. I församlingen firas huvudgudstjänst med nattvard varje söndag kl 10.00. Gudstjänsterna är välbesökta. Det är enkelt att följa med i gudstjänsten då gudstjänstens moment samt alla psalmer visas på powerpoint framme vid koret. Stark psalmsång och många olika instrument spelar. http://www.svenskakyrkan.se/bjorkekarr/
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

karin wold lavendla begravningsbyrå
Karin Wold
Läs mer om Karin
33420 Lavendla Jeanette Strömk1
Jeanette Ström
Läs mer om Jeanette