Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Ingemar Carlsson
Hjärtums kyrka Foto: f Kai Larsen
Hjärtums kyrka Foto: f Kai Larsen
  1. Hjärtums kyrka
  2. Hjärtums kyrka

Hjärtums kyrka

4.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Hjärtums kyrka i Lilla Edet

Hjärtum är en engagerad bygd med kyrkan som samlingspunkt mitt i byn. Församlingen präglas av delaktighet och omsorg, samt livlig verksamhet för barn och familj. Vi firar gudstjänst varje söndag kl 10.

Hjärtums kyrka tillhör Hjärtums församling och ligger i Lilla Edet

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 250 sittplatser
  • Toalett

Visa stor karta

Omdömen för Hjärtums kyrka

4.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
f Kai Larsen
f Kai Larsen 2010-05-01
1200-talskyrka mitt i ´Hjortrum´ med Mårten (Gås) och Jultomten, dvs S:t Nikolaus, som patroner. Gravkoret har blivit sakristia och i församlingshemmet finns byamuseet.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.