Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: akejohan
Händene kyrka Foto: akejohan
Händene kyrka Foto: akejohan
  1. Händene kyrka
  2. Händene kyrka

Händene kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Händene kyrka i Skara

Händene kyrka tillhör Ardala församling och ligger i Skara

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 105 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Händene kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Christian91
Christian91 2019-12-16
En liten och mysig kyrka som brukar vara öppen på sommaren. Väl värt att besöka. Men den får bara tre stjärnor för jag får inte den gamla känslan på insidan. Men utsidan är den helt okej för min smak Jag var här idag på återbesök. Kyrkan var öppen.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2015-11-27
En kyrka som ger lite olika intryck. I det yttre mest präglat av 1800-talet, men överraskande ålderdomliga romanska kolonetter i tornets ljudgluggar. I det inre påfallande liten men ändå med förhållandevis moderna inredningsdetaljer. Altartavlan är målad av prästsonen A. G. Lundblad och föreställer ´Emmausvandrarna´. Händenebor skall ha stått modell!
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2013-05-29
Kyrkan uppfördes ursprungligen under 1100-talet, men har byggts om en antal gånger genom seklerna. Tornet står kvar från den romanska kyrkan.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.