Johannessalen Foto: S:t Johannes församling
Johannessalen Foto: S:t Johannes församling
Johannessalen Foto: S:t Johannes församling
Johannessalen Foto: S:t Johannes församling
Johannessalen Foto: S:t Johannes församling
Johannessalen Foto: S:t Johannes församling
 1. Johannessalen
 2. Johannessalen
 3. Johannessalen
 4. Johannessalen
 5. Johannessalen
 6. Johannessalen

Johannessalen

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Johannessalen i Stockholm

Den nyrenoverade Johannessalen invigdes i mars 2019, och är en av få centrala lokaler i Stockholm, som erbjuder såväl kristen som borgerlig begravning. Lokalen rymmer 60 sittande personer, men kan utökas till 90 vid behov. Den smakfullt inredda salen fungerar utmärkt att ha både begravningsceremoni och efterföljande minnesstund i. Lokalen är utrustad med wi-fi och ljudsystem samt trådlösa anslutning till headset/mikrofon. Även projektor, duk och mediaspelare finns om så önskas.

Läs mer om priser för att boka Johannessalen här.

här.

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

 • 90 sittplatser

Visa stor karta

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

 • Välj dekoration bland över 200+ modeller
 • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

 • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
 • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.