Foto: Barbro Thörn
Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Ingemar Carlsson
Foto: Barbro Thörn

Ängbykyrkan

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Ängbykyrkan tillhör Bromma församling och ligger i Stockholm

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 200 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Ängbykyrkan

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Inger von Schmalensee 2013-11-13
Ängbykyrkan är uppförd av tegel 1959 . Det smala sju meter höga korfönstret har ett abstrakt mönster av Randi Fischer . Glaset är i olika blå nyanser med lysande röda partier , som symboliserar Kristi sår .
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2009-09-10
Enkel modern kyrka med vackert glasfönster i koret.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

cecilia kjellbom lavendla
Cecilia Kjellbom
Läs mer om Cecilia
maria hallstensson lavendla
Maria Hallstensson
Läs mer om Maria