Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Årsta kyrka Foto: Tom Wollecki
Årsta kyrka Foto: Tom Wollecki
  1. Årsta kyrka
  2. Årsta kyrka

Årsta kyrka

3.1 i snittbetyg (7st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Årsta kyrka i Stockholm

Årsta kyrka tillhör Enskede-Årsta församling och ligger i Stockholm

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 200 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Årsta kyrka

3.1 i snittbetyg (7st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Susanne Dyring Elle
Susanne Dyring Elle 2016-01-03
Ett Golgata. För varje steg ett förändrat ansikte. Mycket närvaro att spegla sig i.
Läs mer Läs mindre
marjan
marjan 2014-01-20
Jag förväntade mej en ganska ful kyrka efter vad jag sett här på sajten. Men den är faktiskt vacker och ljus i verkligheten! Långt över förväntan
Läs mer Läs mindre
AnnikaJ
AnnikaJ 2013-09-06
Är mycket glad att vi fått en kyrka i Årsta. Den är ovanli8gt byggd och genuin. Ha r varit där fler ggr samt kommer besöka den fler ggr.
Läs mer Läs mindre
Henrik Johansson Växjö
Henrik Johansson Växjö 2012-12-26
Jag har inte sett mer än fotona; och det verkar vara en kall och avskalad kyrka och ett altare i pissoar-tegel.... - grattis....
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki
Tom Wollecki 2012-12-08
Årsta kyrka invigdes söndagen den 21 augusti 2011 av biskop Eva Brunne. Arkitekt Johan Celsing. Exteriört ansluter kyrkan till församlingshuset. Kyrkorummet är ljust med stora fönster och vitkalkade väggar. Altare och dopfunt har fått fast placering. Kyrkan har två små kapell, Stillhetens kapell och Barnens kapell. Altare, dopfunt, ambo, altarkors, kyrkbänkar, körstolar är ritade av Johan Celsing. Kyrkan rymmer ca 200 personer.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2012-12-03
Tagen ur bruk till förmån för den nyinvigda Årsta kyrka.
Läs mer Läs mindre
Bengtus
Bengtus 2011-05-01
Det är tyvärr mycket, mycket besvärligt att få information om denna plats. De vi haft kontakt med säger Årsta Kapell och på det blir det inget svar på varken Hitta.se eller Eniro. Via Svenska Kyrkan hemsida = inget svar. Per tel till Sv Kyrkan, sth stift fick jag två telnr. På båda nr telsvar ´nr har upphört, hänvisning saknas. Nytt tel till Sth stift som förklarade att det är församlingarna swom uppdaterar alla data. Fick dock telnr till Församlingshemmet och där, äntligen, fick jag besked. Föreslår att ni ser till att sökande kan få snabba och klara besked ! MVH, Bengt Ullberg
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.