Foto: Gert Ärnström
Foto: Gert Ärnström
Foto: Gert Ärnström
S:t Eriks kapell Foto: Gert Ärnström
S:t Eriks kapell Foto: Gert Ärnström
  1. S:t Eriks kapell
  2. S:t Eriks kapell

S:t Eriks kapell

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

S:t Eriks kapell i Stockholm

S:t Eriks kapell tillhör Västermalms församling och ligger i Stockholm

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 50 sittplatser
  • Toalett

Visa stor karta

Omdömen för S:t Eriks kapell

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Tom Wollecki
Tom Wollecki 2012-10-26
Sankt Eriks kapell invigdes 1913, arkitekten var A P Selling. Kapellet är mycket litet, uppfört med en stomme av tegel. Det har en rektangulär planform med en absidformad utbyggnad mot nordväst. Koret, som ligger två trappsteg högre än långhuset, är välvt. Det fristående altaret består av en tunn skifferhäll. Över altaret hänger en abstrakt meditationstavla i olika blå färger av Harriet Ebeling. Kvällsmässa i S:t Eriks kapell, söndagskvällar kl 18.00. Enkel ordning utan agenda.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2010-04-16
En liten oas mitt i sta´n. Här var jag på en konsert för några år sedan. Ingen direkt minnesbild av interiören, skall försöka komma in där igen.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.