Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Kymbo kyrka Foto: Barbro Thörn
Kymbo kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Kymbo kyrka
  2. Kymbo kyrka

Kymbo kyrka

3.2 i snittbetyg (5st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Kymbo kyrka i Tidaholm

Kymbo kyrka är en kyrka som ligger i Valstads församling i Tidaholm kommun. I nuläget är den stängd på grund av rasrisk.

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 80 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Kymbo kyrka

3.2 i snittbetyg (5st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Bruno Hagelsten
Bruno Hagelsten 2017-12-18
Kymbo kyrka är byggd av sten med vittrappade fasader och består av ett högt spetsigt västtorn med långhus och absid-avslutat korparti.
Läs mer Läs mindre
Christian91
Christian91 2015-04-11
En kyrka som jag var vid för några årsen. Kyrkan var öppen men jag har väldigt få med minnen. Synd att kyrkan är stängd på grund av rasrisk. Jag minns att den var avspärrad runt vissa delar av kyrkan.
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2014-01-28
Kymbo kyrka uppfördes 1898-99 och ersatte en medeltida kyrka. I kyrkan finns en dopfunt från 1200-talet. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-09-17
Orgeln är byggd år 1937 av Levin Johansson, Liared. Den har 9 stämmor och har skänkts till kyrkan av Simon Andersson, Hällestorp.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2010-08-31
Kyrka från 1899 med predikstol av Johan Ullberg d.ä. från 1704 och altarskåp av Eva Spångberg från 1978. Något från olika sekel, dopfunten är från 1200-talet. Trevlig kyrka!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.