Örbyhus kyrka Foto: Vendel-Tegelsmora

Örbyhus kyrka

2.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Örbyhus kyrka i Tierp

Örbyhus kyrka tillhör Vendel-Tegelsmora församling och ligger i Tierp

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 70 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Örbyhus kyrka

2.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Tom Wollecki
Tom Wollecki 2013-10-02
Träkyrkan är tillverkad av Oresjö sektionshus och är en så kallad vandringskyrka. Kyrkan återuppfördes och återinvigdes på nuvarande plats i Örbyhus 1988. Till sin form är kyrkan en treskeppig basilika. Kyrkan är numera vitmålad. Barn och konfirmandverksamhet är ofta i kyrkan. Det firas även dop, vigslar och begravningar i kyrkan.
Läs mer Läs mindre
Kerstin P
Kerstin P 2012-05-07
Enkel men trivsam ´barackkyrka´ som jag upplevt inifrån både som granne till den när den hette S:t Pers kyrka och stod i Uppsala och sedan i Örbyhus som präst.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.