Kyrksal, Vaggeryds kyrka Foto: Stig Andersson 2
Kyrksal, Vaggeryds kyrka Foto: Stig Andersson 2
Kyrksal, Vaggeryds kyrka Foto: Stig Andersson 2
Kyrksal, Vaggeryds kyrka Foto: Stefan Leonardsson
Kyrksal, Vaggeryds kyrka Foto: Byarums pastorat
 1. Kyrksal, Vaggeryds kyrka
 2. Kyrksal, Vaggeryds kyrka
 3. Kyrksal, Vaggeryds kyrka
 4. Kyrksal, Vaggeryds kyrka
 5. Kyrksal, Vaggeryds kyrka

Kyrksal, Vaggeryds kyrka

2.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Kyrksal, Vaggeryds kyrka i Vaggeryd

Kyrksal, Vaggeryds kyrka tillhör Byarum-Bondstorps församling och ligger i Vaggeryd

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

 • 180 sittplatser
 • Handikappanpassad byggnad
 • Toalett
 • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Kyrksal, Vaggeryds kyrka

2.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2016-07-26
Att inte kyrkan är öppen en lördag är fullt förståeligt. Jag vill nog vänta med att döma ut innehållet innan jag sett det. Ibland är sådana här till det yttre trista kyrkor förvånansvärt trevliga inuti. Precis som jag nämnde förra året så visade det sig att kyrksalen i Vaggeryd inte är så hemsk som man kunde förledas att tro vid åsynen av utsidan. Vackrare har jag sett, men ljuset silar fint in lite snett över altaret vilket ger trevliga reflexer (och reflexioner) och golvet i italiensk marmor är blankt som en spegel. Inventarierna i trä är kanske typiskt 1970-tal, men varje tid har sin stil.
Läs mer Läs mindre
Stig Andersson 2
Stig Andersson 2 2015-07-05
Några nytagna bilder på Vaggeryds kyrka. Tur att det finns vägvisningsskyltar och informationstavlor, i annat fall skulle man inte hitta hit till denna tråkiga betongkoloss utan fönster eller kyrklig prägel. Påminner om en byggnad som inte folk skall bry sig om. Välskötta gräsmattor hade de i alla fall.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

 • Välj dekoration bland över 200+ modeller
 • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

 • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
 • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.