Östra Strö kyrka Foto: Benny Hansen
Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Benny Hansen
Östra Strö kyrka Foto: Benny Hansen
  1. Östra Strö kyrka
  2. Östra Strö kyrka

Östra Strö kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Östra Strö kyrka i Eslöv

Östra Strö kyrka tillhör Eslövs församling i Eslöv kommun.

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 149 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Östra Strö kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Benny Hansen 2013-07-06
Östra Strö kyrka byggas någon gång under 1100-talet. I 1794 revs det gamla tornet och ett nytt bygdes. Kyrkan fick sitt nuvarande utseende år 1865. Dopfunten är kyrkans äldste klenod. Den är samtida med kyrkan.
Läs mer Läs mindre
Max Kristiansson 2011-06-18
En bra kyrka, men det enda sevärda är predikstolen från slutet av 1500-talet-början av 1600-talet, altaret har en liten alabasterplatta som är ett renässansarbete från Flandern. Sakrestian (bak altaret) har intressanta medeltida takmålningar. Orgeln är en enmanualig, 8-stämmig Molander-orgel från förra sekelskiftet.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.