Åsarps Kyrka Foto: MedinFoto
Åsarps Kyrka Foto: Stefan Leonardsson
Åsarps Kyrka Foto: Barbro Thörn
Åsarps Kyrka Foto: Barbro Thörn
Åsarps Kyrka Foto: Daniel E
Åsarps Kyrka Foto: Daniel E
 1. Åsarps Kyrka
 2. Åsarps Kyrka
 3. Åsarps Kyrka
 4. Åsarps Kyrka
 5. Åsarps Kyrka
 6. Åsarps Kyrka

Åsarps Kyrka

2.8 i snittbetyg (5st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Åsarps Kyrka i Falköping

Åsarps Kyrka tillhör Floby pastorat och ligger i Falköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

 • 340 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Åsarps Kyrka

2.8 i snittbetyg (5st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Christian91
Christian91 2018-04-28
En stor och fin kyrka. Jag var här idag på återbesök.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2016-01-21
Kyrka från 1883 efter ritningar av Helgo Zettervall. Nygotisk stil med öppna takstolar och dekorativa målningar. Kormattan av Agda Östberg från 1959 är vackrast. Men är det inte dags att bestämma sig för vilket namn kyrkan ska ha? Norra Åsarp, Åsarp eller Åsarp-Smula? Mycket letande om man vill hitta uppgifter om kyrkan! Men äntligen har jag via Floby pastorat hittat den benämning som bör vara korrekt: Åsarps kyrka, även om det står Åsarp-Smula kyrka på skylten utmed vägen.....En extra stjärna för generösa öppettider!
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2015-06-06
På 1100-talet uppfördes den första kyrkan i Åsarp. År 1830 stod en ny kyrka klar. Den var gemensam för Åsarp och Smula. År 1883 uppfördes en ny kyrka på grunden från 1830. Den nya kyrkan ritades av Helgo Zettervall. På 30-talet restaurerades kyrkan. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök. Smula kyrka finns kvar som en sevärd ruin några km N om den nya kyrkan.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-02-12
Den första orgeln var från 1885. Den ombyggdes 1939 av Levin Johansson, Liared. 1977 tillkom nuvarande orgel, byggd av Nils-Olov Berg, Nye.
Läs mer Läs mindre
Sverigegam
Sverigegam 2011-02-12
De bryter loven med ringing til tider uteom kirketidene. De kommer til å bli anmeldt for overtredelse av miljøloven. De driver med støyforurensing. Ikke alle i Åsarp tilhører kirka og vil slippe klokkeklemtingen. Kirka tar ikke hensyn til andres verdier.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

 • Välj dekoration bland över 200+ modeller
 • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

 • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
 • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.