Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn

Järsnäs kyrka

3.7 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Järsnäs kyrka tillhör Lekeryds församling och ligger i Jönköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 150 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Järsnäs kyrka

3.7 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

gunnjack 2015-07-16
Jag har så goda minnen från kyrkan att jag vill ge den 5 stjärnor!
Läs mer Läs mindre
akejohan 2013-09-21
Järsnäs kyrka uppfördes under medeltiden, men byggdes om 1905, då bl a tornet uppfördes. I kyrkan finns en altaruppsats från 1712.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2010-04-02
Ibland har man tur! Den här kyrkan som sällan är öppen var bemannad när vi kom. Den har anor sedan medeltiden men byggdes om 1905 då korrundeln och tornet tillkom. Utseendemässigt är det en kyrka från början av 1900-talet.Altaruppsatsen är från 1712 i övrigt verkar de flesta inventarierna vara från den senaste ombyggnaden, Dopfunten är ännu senare, den gjordes 1951 och orgeln från Tostareds byggdes 1978.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

annelie lövborg lavendla
Annelie Lövborg
Läs mer om Annelie
Robert Winge
Läs mer om Robert