Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Söderkyrkan Foto: Johan Bredenberg
Söderkyrkan Foto: Johan Bredenberg
  1. Söderkyrkan
  2. Söderkyrkan

Söderkyrkan

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Söderkyrkan i Karlskoga

Öppet mån-tors 10-16. Kyrkorummet är normalt tillgängligt under cafétider med undantag för torsdagar mellan 13-16 då caféet kan vara stängt p.g.a. utflykter.
Journummer till vaktmästare 0586-684 20.

Söderkyrkan tillhör Karlskoga församling och ligger i Karlskoga

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 120 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Söderkyrkan

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2018-11-16
En stadsdelskyrka från 1985, typisk för sin tid. En av Janne Feldts kyrkor. Riklig och aktiv verksamhet med skyltar på ett flertal språk vid kyrkan. Harry W. Svenssons verk återfinns främst i Västergötland.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2013-12-12
Modern kyrka från 1985 med tillhörande församlingslokaler. Arkitekt Janne Feldt, Karlstad. Altarprydnaden med målade och snidade träreliefer är utförd av Harry W. Svensson som även gjort psalmnummertavlorna. Ljus och trevlig kyrka där jag fick trevligt bemötande.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.