Sävare kyrka Foto: Christian91
Foto: Christian91
Foto: Christian91
Foto: Christian91
Foto: Christian91
Sävare kyrka Foto: Christian91
  1. Sävare kyrka
  2. Sävare kyrka

Sävare kyrka

4.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Sävare kyrka i Lidköping

Sävare kyrka tillhör Sävare församling och ligger i Lidköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 220 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Sävare kyrka

4.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Christian91 2017-09-13
En ljus och trevlig kyrka! Jag var här idag och bliv förvånad över hur fin denna kyrkan är. Denna kyrka kan jag tänka mig flera besök i. Roligt med öppna kyrkor.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2016-06-17
En av Emil Viktor Langlets tolv centralkyrkor, byggd 1884. En av hans bättre, enligt min åsikt, den här är ljus och trevlig och fullföljer hans intentioner. Gobelängen ovanför dopaltaret förtjänar att nämnas, den är från 1973 och kommer från Agda Österbergs ateljéer i Varnhem. Vid förnyat besök i maj 2015 kvarstår mitt intryck av kyrkan.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.