Sya kyrka Foto: fr bernt
Foto: Stefan Leonardsson
Foto: fr bernt
Foto: fr bernt
Sya kyrka Foto: fr bernt
  1. Sya kyrka
  2. Sya kyrka

Sya kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Sya kyrka i Mjölby

Sya kyrka tillhör Folkungabygdens pastorat och ligger i Mjölby

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 220 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett

Visa stor karta

Omdömen för Sya kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

fr bernt 2012-11-15
Sya kyrka med medeltida anor har genomgått flera förändringar under århundradens lopp. Med sitt brutna tak över de vita murarna och den varsamt formade tornspiran som stolt reser sig mot höjden utgör den ett tilltalande exempel på god byggnadsstil. Detta har inte alltid varit fallet när kyrkor varit föremål för upprepade ombyggnader. Kyrkorummets enkla inredning i dämpade färger inbjuder till stillhet och andakt.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2010-05-18
Den här kyrkans största sevärdhet är det medeltida altarskåpet som nu hänger på norra väggen. Altartavlan ffrån 1826 är målad av Bengt Frökenberg.Ganska ordinär kyrka, men vi fick ett alldeles utmärkt mottagande när det var vägkyrka här.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.