Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Hede kyrka Foto: Carl-Johan Ivarsson
Hede kyrka Foto: Carl-Johan Ivarsson
  1. Hede kyrka
  2. Hede kyrka

Hede kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Hede kyrka i Munkedal

Hede kyrka tillhör Sörbygdens församling och ligger i Munkedal

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 230 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Hede kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2016-11-16
Kyrkan ritades i nygotisk stil av Herman Theodor Holmgren och invigdes 1887. Kyrkan stilrestaurerades mycket kraftigt på 1930-talet både till det yttre och inre och den nygotiska karaktären utplånades i stort sett. Numera används gamla kyrkans altartavla och predikstol. Dopfunten är från medeltiden, medan madonnan verkar inte vara omnämnd där jag kunnat läsa om kyrkan. Beskrivning saknas i kyrkan, vilket är ett minus.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.