Östra Ny kyrka Foto: Barbro Thörn
Östra Ny kyrka Foto: Barbro Thörn
Östra Ny kyrka Foto: Barbro Thörn
Östra Ny kyrka Foto: Barbro Thörn
Östra Ny kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Östra Ny kyrka
  2. Östra Ny kyrka
  3. Östra Ny kyrka
  4. Östra Ny kyrka
  5. Östra Ny kyrka

Östra Ny kyrka

3.7 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Östra Ny kyrka i Norrköping

Östra Ny kyrka tillhör Jonsbergs församling och ligger i Norrköping

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 280 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Östra Ny kyrka

3.7 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2016-10-20
Det finns många kyrkor på Vikbolandet, men bara en som är rosafärgad. En trevlig kyrka som har murar från medeltiden men starkt förändrades på 1800-talet. I kyrkan finns en mycket fin Nordströmsorgel som klingar väl i rummet. Nu har kyrkan stängt för en mycket välbehövlig restaurering, den har varit rätt sliten och grå inuti.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2011-08-21
Det här var den första östgötska kyrkan jag var inne i. 24 juli 1994, föga anade jag då att det skulle bli så många! En fin dopfunt av kolmårdsmarmor, har jag antecknat på kortet. Ett lite märkligt altarskåp från 1400-talet som föreställer S:ta Annalegenden och en väl bibehållen S:t Olofsbild, hade jag kunnat tillägga. Kyrkan är från 1700-talet men har i stort sett nybyggts senare. Tornet är i alla fall från 1747. Från den gamla predikstolen kommer sannolikt de fyra evangelistbilderna som nu pryder läktarbröstningen. En extra stjärna för det ovanliga altarskåpet!
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-05-19
Orgeln byggdes 1865 av Eric Nordström.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.