rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Begravningsbyrå Sigtuna

Kontakta oss

Din begravningsbyrå i Sigtuna
– Omtanke och engagemang

Lavendla Begravningsbyrå Sigtuna karaktäriseras av lättillgänglighet, trygghet och kvalitet. Vi finns här för att vägleda er genom tider av stor sorg och saknad. Hos oss planerar och arrangerar ni begravningen på era villkor. Vår onlinebokning gör det exempelvis möjligt att planera begravningen precis var ni vill och när ni vill. Skulle ni föredra att boka begravningen via telefon eller vill ni bara ha kostnadsfri support och rådgivning? Tveka då inte att kontakta någon av våra kunniga begravningsrådgivare. För dem som önskar ett personligt möte går det alltid att boka in ett rådgivningsmöte. Vi gör även hembesök i Sigtuna om så önskas.

Hos Lavendla Begravningsbyrå Sigtuna får ni hjälp att skapa ett minnesvärt och vackert avsked. Välkommen!

Vi hjälper dig med begravning i Sigtuna

Kontakta oss

Ring oss på 08 - 22 11 01 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Om Lavendla begravningsbyrå Sigtuna

Lavendla begravningsbyrå i Sigtuna hjälper er med allt det praktiska kring begravningen. Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning. Våra rådgivare finns i hela landet och gör sitt bästa för att erbjuda tider som passar dig i din vardag. Många vill ses eller prata på kvällen, när barnen lagt sig eller på helgen när vardagen är på paus. Vill du mötas i person är det inte vår adress som är i centrum, utan din.

Vi vet hur pass turbulent och krävande det kan vara att mista en anhörig, som följd gör vi allt vi kan för att passa in i just ditt livspussel. På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Minnessidor i Sigtuna

På minnessidorna kan du skriva en hälsning, skänka en gåva, köpa blommor med mera. Nedan visas ett urval av minnessidor i Sigtuna

Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Kyrklig begravning i Sigtuna

Lavendla begravningsbyrå Sigtuna hjälper er ordna en minnesvärd och traditionell Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå.

Läs mer Läs mindre

Borgerlig begravning i Sigtuna

Lavendla begravningsbyrå Sigtuna hjälper även till vid borgerliga begravningar. Ett alternativ som blir allt mer vanligt, där de religiösa inslagen inte är lika omfattande under ceremonin. Trots att en Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå.

Läs mer Läs mindre

Församlingshem

Församlingshem används normalt till minnesstunden efter en begravningsceremoni. Vid en borgerlig begravning används ibland ett församlingshem även till själva ceremonin. Läs mer om vilka församlingshem som finns i din närhet.

Läs mer Läs mindre

Solister och officianter i Sigtuna

Helena Gedda

Sångare
Läs mer om Helena
Georg Källström

Georg Källström

Sångare
Läs mer om Georg
Jessica Jäger

Jessica Jäger

Sångerska
Läs mer om Jessica
Oskar Briland

Oskar Briland

Musiker
Läs mer om Oskar
Pia Ternström

Pia Ternström

Sångerska/Officiant
Läs mer om Pia
Ewa Nilsson

Ewa Nilsson

Begravningsofficiant
Läs mer om Ewa
Lena Lundgren

Lena Lundgren

Sångerska
Läs mer om Lena
Eleonor Léone

Eleonor Léone

Sångerska
Läs mer om Eleonor
Från hjärtat

Från hjärtat

Sångduo
Läs mer om Från hjärtat
Agnes Auer

Agnes Auer

Sångerska
Läs mer om Agnes
Linnea Andreassen

Linnea Andreassen

Sångerska
Läs mer om Linnea
Cecilia Rafstedt Ray

Cecilia Rafstedt Ray

Sångerska
Läs mer om Cecilia
Britta Bergström

Britta Bergström

Sångerska
Läs mer om Britta
Susanne Owenius

Susanne Owenius

Sångerska
Läs mer om Susanne
Lovisa Lindkvist

Lovisa Lindkvist

Officiant
Läs mer om Lovisa
Maria Lavrell

Maria Lavrell

Sångerska
Läs mer om Maria