Lavendla Begravning & Juridik

Vi gör det svåra lättare

Lavendla Begravningsbyrå Östergötland

Kontakta oss

Trygg begravningsbyrå med webbokning för dig i Östergötland

Vi nöjer oss inte med att det blir fint, vi vill se till att begravningen känns personlig och firar den underbara människa som gett avtryck i ditt liv. Att säga farväl är svårt, men en viktig del av sorgeprocessen. Vi hjälper dig ordna en lugn och harmonisk stund där du och dina nära känner sig trygga och sedda. Framförallt ska den avlidnes liv stå i centrum. Vi ordnar begravningar i kyrka med präst, i Östergötlands begravningskapell med borgerlig officiant och även andra typer av ceremonier. Vi hjälper dig förmedla just den känsla du vill, från traditionellt stiligt till unikt och personligt. Med över tio års erfarenhet har vi heltäckande kunskap och vana att stötta människor i en ovan situation. För att kunna göra så många önskemål som möjligt till verklighet tar vi hjälp av våra lokala samarbetspartners.

Vi är en modern begravningsbyrå som låter dig planera begravningen på vår hemsida, alternativt via telefon. Anledningen är att vi på Lavendla Begravningsbyrå inte vill att du ska behöva känna tidspress när du fattar beslut kring begravningen. Med webbokning kan du ta det hela i lugn och ro, fundera över ceremonins olika delar och höra dig för med de andra anhöriga. Vi visar en tydlig kostnadsbild under bokningsprocessen, så att du lätt kan ha den i åtanke.

Boka begravning online och stäm av med rådgivare

Öppen kontakt och god transparens är något vi tycker är viktigt. Därför kan vi inte låta webbokningen ersätta den personliga kontakten. När du har beställt en begravning kontaktar en kunnig rådgivare dig inom kort. Tillsammans går ni igenom din beställning och du får tillfälle att ställa alla dina frågor. Det är en trygghet för många att veta att en professionell rådgivare sett över planeringen och säkerställt att allt går rätt till.

Lavendla Begravningsbyrå är verksamma i hela Östergötland, från Finspång i norr till Kisa i söder. Hos oss finns inga frågor som är för små eller dumma. Vi vill att du alltid ska känna dig trygg, förstådd och sedd. Därför är det en självklarhet för oss att möta dig på dina villkor. Morgon, dag eller kväll är du alltid välkommen att höra av dig när du behöver oss!

Läs gärna mer på våra lokala informationssidor: 

Boxholm, Finspång, Kinda, Kisa, Linköping, Mjölby, Motala, Norrköping, Söderköping, Vadstena, Valdemarsvik, Ydre, Åtvidaberg, Ödeshög

Kontakta oss

Ring oss på 013-327 23 88 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med begravning i Östergötland

Om Lavendla begravningsbyrå

Det är vårt uppdrag att förverkliga det avsked som du önskar. År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Därför har vi byggt hela vår verksamhet runt dig som kund. Det är dina önskningar och förutsättningar som ligger till grund för vårt arbete.

Våra rådgivare uppmuntras erbjuda tider som passar dig i din vardag, vilket långt ifrån alltid är detsamma som kontorstider. Vi gör vi allt för att passa in i just ditt livspussel.

På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Solister och officianter i Östergötland

Pär Fürst Nilsén

Pär Fürst Nilsén

Sångare
Läs mer om Pär
Eleonor Léone

Eleonor Léone

Sångerska
Läs mer om Eleonor

Vill du synas här? Kontakta oss