Lavendla Begravning & Juridik

Vi gör det svåra lättare

Lavendla Begravningsbyrå Värmland

Kontakta oss

Lavendla – Din lokala begravningsbyrå i Värmland

Lavendla Begravningsbyrå Värmland är din lokala begravningsbyrå med en modern profil. Vi erbjuder anhöriga att på ett tryggt och enkelt sätt planera och boka begravning online, över telefon eller via hembesök. Genom att ordna begravningen online kan ni i lugn och ro gå igenom begravningens delar hemifrån soffan. Prata ihop er med anhöriga och få samtidigt en tydlig kostnadsbild hos Lavendla Begravningsbyrå Värmland.

När ni sedan har slutfört bokningen och det närmar sig begravningen, blir ni tilldelad en lokal representant från Lavendla Begravningsbyrå, som hjälper till med allt praktiskt kring ceremonin. Ni får det bästa av två världar, en smidig bokning och representanter med god lokalkännedom. Lavendla Begravningsbyrå är verksamma i hela Värmland, från Torsby i norr till Säffle i söder. Välkommen att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå!

Läs gärna mer på våra lokala informationssidor:

Arvika, Charlottenberg, Eda, Ekshärad, Filipstad, Forshaga, Grums, Hagfors, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Munkfors, Skoghall, Storfors, Sunne, Säffle, Torsby, Värmland, Årjäng

Kontakta oss

Ring oss på 054-20 33 569 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med begravning i Värmland

Om Lavendla begravningsbyrå

Det är vårt uppdrag att förverkliga det avsked som du önskar. År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Därför har vi byggt hela vår verksamhet runt dig som kund. Det är dina önskningar och förutsättningar som ligger till grund för vårt arbete.

Våra rådgivare uppmuntras erbjuda tider som passar dig i din vardag, vilket långt ifrån alltid är detsamma som kontorstider. Vi gör vi allt för att passa in i just ditt livspussel.

På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.