0771 - 22 21 21 Öppet dygnet runt
Hem / Gravsten / Gravsten granit / Indisk Blågrå granit

Indisk Blågrå granit

Indisk blågrå granit (gnejs) är en mycket intressant granit och bryts i Indien. Blågrå granit karaktäriseras av sitt vackra vågformade mönster. Den gråa färgen skiftar lite i blått, därav namnet. Det skiftande mönstret som syns bäst på en polerad yta gör att varje sten är unik.

På den indiska blågråa graniten fungerar alla textfärger utom svart bra. Det går också bra att ha upphöjd text. Fördelen med den indiska blågrå graniten är att du får en gravsten med helt unikt mönster.

Nackdelen med indisk blågrå granit är att det inte går att välja mönster på sin gravsten. Det är svårt att beställa tillbehör till gravstenen i efterhand om man vill ha samma mönster och färgnyans som ursprungsstenen.

Polerad
Finslipad
Mattslipad
Finhuggen
Pikhuggen
Flammad
Råarbetad

Välj modell och få en kostnadsfri offert

När du valt modell får du en handläggare som går igenom alla valmöjligheter tillsammans med dig.

Skrivet av Jakob Nordström

VD och grundare

Jakob är grundare av Lavendla som startade 2014 och arbetar idag som vd i företaget. Med lång erfarenhet inom branschen, har han god kännedom om såväl begravning som juridik och terapi. Jakob arbetar på Lavendlas huvudkontor i Stockholm och brinner starkt för Lavendlas vision att Göra det svåra lättare.