. 

Genom ett samarbete med Bluestep Bank erbjuder vi reducerade fasta priser på hjälp med bodelning. Lavendlas jurister hjälper dig personligen och ser till så att allt blir juridiskt korrekt utifrån din specifika situation. Läs mer nedan om information gällande olika former av bodelning.

Vill du ta del av erbjudandet så fyll i formuläret nedan så kontaktar en jurist dig. Det första samtalet är helt kostnadsfritt.

Enkel bodelning

Har du för en längre tid sedan separerat och inte genomfört en bodelning? Då behöver du oftast upprätta ett bodelningsavtal för att kunna beviljas ett nytt bostadslån. Om du ansökt om ett bolån och ensam, eller tillsammans med en före detta partner, varit lagfaren ägare av en fastighet eller bostadsrätt så behöver du upprätta ett bodelningsavtal för att kunna tillskiftas fastigheten eller bostadsrätten.

Våra jurister är experter på bodelningsavtal och kan personligen kontakta dig för att via telefon hjälpa er att upprätta ett bodelningsavtal.

Bodelning - övertagande av fastighet

Har du nyligen separerat och behöver ta ett lån för att lösa ut din exmake/a eller sambo från en gemensamt ägd fastighet? I sådanafall är det nödvändigt att upprätta ett bodelningsavtal där det tydligt framgår hur och till vem fastigheten ska tillskiftas samt hur stort belopp som är överenskommet som skifteslikvid.

Våra jurister hjälper från början till slut och säkerställer så att allting blir korrekt genomfört.