0771 - 22 21 21 Öppet dygnet runt

Gravskylt

Behöver du en gravskylt till gravplatsen, eller kanske en extra fin skylt på kistan? Då har du kommit helt rätt. Vi på Lavendla jobbar med duktiga gravyrfirmor som ordnar en gravskylt på nolltid.

beställa gravskylt

Gravskyltar används normalt vid gravsättning i askgravlund och askgravplats. Gravskylten graveras och fästs på en sten eller motsvarande som symboliserar graven. Prata med din kyrkogårdsförvaltning för att ta reda på vilka alternativ som erbjuds.

oval gravskylt med gravyr

Det finns också möjlighet att anpassa gravyren efter hur du vill ha den. Vårt mest populära alternativ är mässingsskyltar, som ger en klassisk och stilren känsla. Man kan antingen ha en ovalformad skylt, eller en rektangulär.

Beställ gravskylt direkt hos vår partner

Du kan enkelt beställa en gravskylt helt enligt dina önskemål hos vår partner Skyltcentralen. Be sedan om leverans direkt till din kyrkogårdsförvaltning vid köp av gravskylt.

Önskar du beställa en skylt till kistan så går det utmärkt att leverera den till oss på Lavendla. Fråga din rådgivare för adressen på din ort.

Gravskyltar i olika material

Gravskylt

Gravskyltar går också att beställa i andra material, men man ska komma ihåg att mässing håller absolut bäst. Dock kan man exempelvis ha en träskylt på ett gravkors, eller som skylt på en kista.

Kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss till dig.

Skrivet av Jakob Nordström

VD och grundare

Jakob är grundare av Lavendla som startade 2014 och arbetar idag som vd i företaget. Med lång erfarenhet inom branschen, har han god kännedom om såväl begravning som juridik och terapi. Jakob arbetar på Lavendlas huvudkontor i Stockholm och brinner starkt för Lavendlas vision att Göra det svåra lättare.