Lavendla

Begravningsbyrå Krokom

Marie Henriksson Jalonen

Carina Söderberg

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Lavendla är er begravningsbyrå i Krokom

Hej och varmt välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Krokom. Hos oss får du personlig vägledning och kan ordna begravningen på dina villkor. När och var du vill. Vi strävar efter att vara den lättillgängliga begravningsbyrån med maximal flexibilitet och service. Därför erbjuder vi inte bara ett utan tre sätt att planera och boka begravningen på. Alternativ ett är att boka in ett fysiskt möte. Alternativ två är att slå oss en signal och få omedelbar hjälp i ett telefonmöte. Alternativ tre är att först göra alla val direkt på vår hemsida – i vårt planeringsverktyg – för att sedan bli uppringd av en rådgivare för en avstämning och kontroll.

Känner du dig osäker på vilket alternativ som skulle passa dig allra bäst? Eller har du andra frågor gällande begravning? Tveka då inte att kontakta oss. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälper dig gärna att hitta rätt. Vår mission är nämligen att göra det svåra lite lättare.

Varma hälsningar från rådgivarna på Lavendla Begravningsbyrå Krokom.

Vi finns här för er.

0771-22 21 21

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Krokom

För den som önskar en kristen begravning i Krokom är ett av alternativen Krokoms kyrka. Det här är en ganska nybyggd kyrka som är väl anpassa för livets alla skeden, däribland begravningar. Här finns alla förutsättningar för en vacker och fridfull begravning för upp till 80 gäster, med bårtäcke i ett vackert ljusblått tyg och ljudanläggning för uppspelning av både mp3 och CD-spelare. Vill man ha en lite mer traditionell kyrka till begravningen är Rödöns kyrka ett bra alternativ. Här har människor mötts i lycka och sorg i generationer, och den stora kyrkolokalen kan anpassas efter sällskap på upp till 350 personer.

Få offert kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Krokom

Borgerliga begravningar kan utformas i princip hur man vill, och så gäller även för själva lokalen där begravningen ska äga rum. Det behöver faktiskt inte ens vara en lokal, utan en ceremoni ute i det fria går minst lika bra. Här brukar vi råda de närstående att fundera över vad som skulle passat till den bortgångne, och välja lokal eller plats därefter. Svenska kyrkan erbjuder även en lokal för borgerlig begravning i närheten av Krokom i form av Rödöns bygdegård, som är en klassisk bygdegård med plats för ett åttiotal personer. Bygdegården ligger lite avskilt på landet utanför Krokom, vilket skapar en rofylld stämning inför begravningen.

Få offert borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Krokom hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Få offert begravning utan ceremoni

Begravningsplatser i Krokom

Runtom Krokom finns ett flertal begravningsplatser där det finns flera gravskick att välja mellan. Minneslund finns på Aspåns, Näskott, Rödöns och Ås kyrkogårdar. Urngravar och traditionella gravar finns på alla kyrkogårdarna, och askgravplats finns på Rödöns kyrkogård. Rödöns kyrkogård är för övrigt en mycket vacker kyrkogård med tydlig parkkaraktär. Vid minneslunden firas under sommarmånaderna ibland friluftsgudstjänst med utsikt över den fina parkkyrkogården.

Har du några funderingar eller vill boka en tid för ett första möte så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi finns här för dig, oavsett om det är i ett fysiskt möte, på Skype eller över telefon.

Sök begravningshjälp i Krokom

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE